2013. szeptember 17., kedd

Krémes paradicsomleves ( nyers )


Hozzávalók :

4-5 db közepes paradicsom
2 fél ( olajban eltett ) aszalt paradicsom
1 magozott datolya
1 kis gerezd fokhagyma
¼ lila hagyma
Pár levél bazsalikom
Pici só ( himalaja )
½ avokádó
1 dl víz

Az avokádó kivételével  a többi hozzávalókat  leturmixoltam , a végén hozzáadtam az avokádót és még azzal is jó krémesre  turmixoltattam a géppel J

Csírákkal lehet tálalni, de nekem nem volt, így egy kicsi kukoricapehellyel tálaltam, Vártam 5 percet míg egy kicsit megpuhult a kukoricapehely és már ettem is J)

Annyira finom lett, hogy nem tudom, hogy eddig miért kellett megfőznöm a paradicsomot ???

Többet nem fogom J
Lénárt Gitta könyvéből van a recept.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése