Hozzávalók :
4-5 db közepes paradicsom
2 fél ( olajban eltett ) aszalt paradicsom
1 magozott datolya
1 kis gerezd fokhagyma
¼ lila hagyma
Pár levél bazsalikom
Pici só ( himalaja )
½ avokádó
Az avokádó kivételével a többi
hozzávalókat leturmixoltam , a végén
hozzáadtam az avokádót és még azzal is jó krémesre turmixoltattam a géppel J
Csírákkal lehet tálalni, de nekem nem volt, így egy kicsi
kukoricapehellyel tálaltam, Vártam 5 percet míg egy kicsit megpuhult a
kukoricapehely és már ettem is J)
Annyira finom lett, hogy nem tudom, hogy eddig miért kellett megfőznöm a
paradicsomot ???
Többet nem fogom J
Lénárt Gitta könyvéből van a recept.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése