2013. november 18., hétfő

Búza kolbászkrém



Hozzávalók :

25 dkg bió szemes búza
2 dkg fokhagyma
5 dkg vöröshagyma
2 dkg  őrölt pirospaprika
3 dkg bio növényi margarin
0,5 dl olívaolaj  ( én hidegensajtolt napraforgó olajat használtam )
Majoránna, köménymag, borsikafű
Himalaja só .

A szemes búzát előző este beáztattam, másnap kétszeres mennyiségű vízben puhára főztem és leszűrtem.
A főtt búzát a fokhagymával, vöröshagymával ledaráltam ( a hagymát 1 ek melegített olajon megfuttattam és  aprítógéppel végeztem el ezt a műveletet )
Hozzáadtam a többi hozzávalókat és összekevertem J

Másnapra jól összeértek at ízek J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése