Kelkáposzta chipset készítettem és kipróbáltam egy pár cukkini szelettel . Nagyon finom lett !! A legvékonyabb szeletelővel szeleteltem az finom ropogós lett :)
A marinád hozzávalói:
1 csésze natúr kesudió,
annyi víz ami ellepi a kesudiót
só,
3 ek inaktív sörélesztő pehely,
3 ek citromlé,
őrölt pirospaprika.
kevés köménymag
De kóstold és fűszerezd, ha még kell !!! ugyanilyen íze lesz mint most amikor megkóstolod :)
(Sót, sörélesztő pelyhet és citromlevet nem kell kispórolni belőle, mert ezek adják a fincsi markáns sajtos-chipses ízt majd). Az egészet jó alaposan össze botmixereljük.
Egyszerűen nem tudom leírni szavakkal, hogy milyen isteni finom lett !!!!
Nem gondoltam volna :) Szóval ezt mindig fogom készíteni :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése