Hozzávalók :
1,5 csésze lencsecsíra ( 4 napig csíráztatott lencse )
0.5 csésze beáztatott dió
1 szál sárgarépa
1/2 lila hagyma
5-6 szem fekete olívabogyó
zöldfűszerek : snidling, oregánó, kakukkfű,petrezselyem ( ízlés szerint.
Só ( és én tettem bele egy kicsi curryt )
Minden hozzávalót aprító gépbe tettem ,jó kis masszát készített a gép. Ez így is fogyasztható krékerre kenve, vagy paprikába töltve is lehet fogyasztani.
Fasírtokat készítettem és be tettem az aszaló gépbe megaszalni.
Lénárt Gitta könyvéből van a recept
Magmajonéz :
1/2 csésze kesudió
1 ek mustármag
kevés méz,olívaolaj,citromlé,só .
Ezeket kevés vízzel jó krémesre turmixoltam és ezzel öntöttem meg a salátát :) olyan nagyon finom füstös íze lett :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése